PARTNERS

POWEX IT ÄR PARTNERS MED 

ARROW

Om Arrow

Arrow möjliggör innovation. Vi arbetar med organisationer på över 302 platser och 85 länder för att tillhandahålla verktyg och teknologi som hjälper till att bygga en bättre morgondag.

Enterprise Computing Solutions (ECS)

Som ett Fortune 113-företag och ett av ”Fortune’s Most Admired Companies” har vi etablerat stabila och bestående partnerskap med över 100 leverantörer över hela världen för att kunna erbjuda exceptionella teknologilösningar och specialiserade tjänster till våra kunder. Våra end-to-end IT-infrastrukturlösningar och vår tekniska kompetens som spänner över flera olika leverantörer kopplar kunden till toppmodern teknologi till extraordinärt värde.

Arrow Enterprise Computing Solutions är ett globalt technology enablement-företag som levererar innovativa IT-lösningar för att lösa komplexa affärsutmaningar.

Vi levererar värdeadderande distribution, affärskonsulting och enablement-tjänster till ledande teknologitillverkare och deras kanalpartners som arbetar mot kommersiella och offentliga marknader.

Våra resurser och skräddarsydda program hjälper dig att växa snabbare, fungera mer effektivt och utveckla ditt företag i en snabbt föränderlig marknad


HEIMDAL

Om Heimdal

 Enkelt cyber säkerhetsskydd på nästa nivå. Effektivt omedelbart. I enlighet med våra värderingar strävar vi efter att göra internet till en säkrare plats för alla organisationer och även för individer. Vi vet att cyber säkerhet kan bli en mer och mer komplicerad börda för företag, särskilt när de blir större. 

Vi strävar efter att tillhandahålla den senaste tekniken för banbrytande cybersäkerhet, i ett enhetligt och lättanvänt paket, OCH att tala mänskligt också. Cybersäkerhet kan vara tillräckligt komplicerat som det är, varför vi anser att våra kunder ska få den bästa tekniken utan att behöva offra för många mantimmar för att få det hela att fungera.